Načelnik CJB Prijedor organizovao prijem za načelnike opština Prijedorske regije

0
301

Povodom Dana policije danas 29.03.2017.godine, načelnik Centra javne bezbjednosti Prijedor organizovao je prijem za gradonačelnika Grada Prijedora i načelnike oština Novi Grad, Kostajnica, Kozarska Dubica, Oštra Luka i Krupa na Uni. Prijem je organizovan povodom obilježavanja jubilarne 25. godišnjice osnivanja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Prisutni su zajednički usaglasili da je stanje bezbjednosti na području Centra javne bezbjednosti Prijedor na zadovoljavajućem nivou, te da su svi parametri praćenja stanja bezbjednosti na zavidnom nivou u odnosu na prethodni period. Takođe saradnja Centra javne bezbjednosti Prijedor sa jedinicima lokalne samouprave je produktivna i u duhu zajedničke brige o stanju bezbjednosti na kompletnom području Prijedorske regije.

Takođe su razmatrani i planovi saradnje za naredni period koji će maksimalno dorinijeti unapređenju jako dobre saradnje i odnosa ovih institucija u zajedničkom cilju na očuvanju lične i imovinske bezbjednosti građana.

Ispred Opštine Kostajnica na prijemu je prisustvovao zamjenik načelnika opštine Kostajnica Goran Rabat.