Takmičari KK “Mladost” sjajni na turniru u Novom Gradu

0
172

Danas je u Novom Gradu održan 11. Memorijalni karate turnir Rajko i Mladen Crnobrnja – Gligo na kojem su članovi Karate kluba “Mladost” iz Kostajnice ostvarili sjajne rezultate. U katama pojedinačno prvo mjesto osvojili su Sergej Reljić i Miljana Vujasin, drugo mjesto Katarina Milošević, Konstantin Reljić i Katarina Borisavljević, a treće mjesto uzeli su Matej Borojević, Aleksandrar Gak, Stefan Grublješić, Predrag Lukić, Lana Palija i Tamara Milošević.

U borbama pojedinačno Filip Šteković okitio se srebrnom medaljom, a u katama ekipno Miljana Vujasin, Katariba Milošević i Tamara Milošević ovojile su zlatnu medalju, Sergej Reljić, Matej Borojević i Aleksandar Gak osvojili su takodje prvo mjesto, dok su kata tim Jelena Drljača, Katarina Borisavljević i Maja Djuričić i kata tim Rastko Adamović, Mirko Bijelić i Stefan Grublješić osvojili su treće mjesto. 

Takodje članovi našeg Karate kluba “Mladost” Mirko Kljajić, Nikola Kljajić i Konstantin Reljić sutra učestvuju na Republičkom prvenstvu u Foči, te se nadamo sjajnim rezultatim i želimo im sreću.

mladost2