Partizan donio bod iz Kotor Varoši

0
321

U utakmici 5. kola Regionalne lige FS RS – grupa “Zapad” koja je odigrana u Kotor Varoši, u petak 8. septembra 2017. godine, kostajnički “Partizan” je odigrao nerješeno 1:1 protiv domaćina FK “Mladost”. Gol za “Partizan” postigao je Marko Borojević u 33. minutu utakmice.

Radost kostajničkih fudbalera povodom vodećeg pogotka trajala je manje od dva minuta jer je već u 35. minutu utakmice rezultat poravnao Ognjen Đaković, a njegov pogodak bio je i zadnji na utakmici.

Utakmica je obilovala grubim startovima i sudija Bojan Aničić iz Laktaša je imao pune ruke posla tako da je utakmica završena sa tri žuta i dva crvena kartona za domaću ekipu, a ništa bolje nisu prošli ni naši kostajničanci koje je sudija “počastio” sa tri žuta i jednim crvenim kartonom koji je “zaradio” Ozren Graonić.

Poslije nepoptunog 5. kola kostajnički “Partizan” sa svega četiri boda zauzima trinaesto mjesto Regionalne lige FS RS – grupa “Zapad”. Priliku da popravi stanje na tabeli kostajnički fudbaleri imaće već u idućem 6. kolu jer se u Kostajnici sastaju sa FK “Čelinac” koji zauzimaju posljednje mjesto na tabeli.